مجموعه فیلم های بروسلی
مجموعه فیلمهای محبوب و به یادماندنی بروسلی
بصورت دوبله بر روی 1 دی وی دی با کیفیت متوسط
قابل پخش در دستگاه هایی که فرمت دایویکس را پشتیبانی میکنند
با کیفیت متوسط قابل پخش در كامپيوتر و دستگاه هايي
كه از فرمت DivX پشتیبانی می کنند.
فیلم های موجود در این پک عبارتنداز:
1.اژدها وارد می شود
2.خشم اژدها
3.راه اژدها
4.بازی با مرگ
5.رئیس بزرگ
6.اژدها بیدار می شود
7.چشمان پلنگ
8.غرش ببر
9.کاتو پسر اژدها
10.دره اژدها
بروسلی افسانه سينمای رزمی
بیوگرافی بروس لی:
پدر بروسلی از ایالت « گوان دونگ نانگ های » چین بود و بروسلی در تاریخ (۲۷) نوامبر (۱۹۴۰) در سال اژدها در بیمارستان چینی شهر جوجین شان (سان فرانسیسکو) – جایی که چینی های زیادی در آنجا زندگی می کنند – متولد شد نام اصلی فوق ستارة سینما « لی جون فان » بود. ولی بعد ها در ادارة ثبت احوال اسم بروسلی را به عنوان نام هنری برای خود انتخاب کرد . اعضای خانوادة بروسلی هفت نفر بودند . اسم پدر او «لی هوی چوئن» و نام مادرش (گریس) می باشد. پدر او خوانندة اپرا بود و در (ووشو) مهارت زیادی داشت وبه همین خاطر در پیشرفت بروسلی تأثیر زیادی گذاشت. نام خواهر بزرگ بروس «اگنس» ، خواهر کوچکش«فیبی»، برادر بزرگش «لی جون شن» و برادر کوچکش «لی جون خوی» می باشد. بروس در فبروری سال (۱۹۶۴) میلادی با دختری مهربان، زیبا و دلسوز به نام لیندا ازدواج کرد. خانم لیندا در زندگی وکار پشتیبان خوبی برای همسرش بود. آنها بعد از ازدواج صاحب یک پسر به نام «براندون لی» ودختری به نام «شانون» شدنددر سه سالگی همراه با خانوادهاش به هنگکنگ رفت. وی از پنجسالگي به مدرسه بازيگري رفته و پس از آموختن هنر بازيگري در تعدادی از فیلمهای هنگکنگی با نام «لی سيو لونگ» (به معنای اژدهای کوچک) بازی کرد. در نوزده سالگی به آمريکا بازگشت و در رشته فلسفه در دانشگاه واشنگتن مشغول به تحصيل شد. او در سال (۱۹۶۶) در مجموعه تلويزيونی زنبور سبز نقش کوچکی را بازی کرد.
اولين فیلم بروسلی در آمريکا مارلو نام داشت که در سال (۱۹۶۹) در آن بازی کرد. پس از آن به مدت سه سال در آمريكا براي بازي در فیلم تلاش نمود ولي موفق نشد. او مدتها سرگردان بود و هيچ كارگرداني حاضر به قبول يك خارجي چشمبادامي نشد. زيرا هنر وي از ديدگاه غربيها كه فقط با اسلحه و خونريزي سروكار داشتند، نميتوانست تماشاگران را جذب سينما كند! بروسلی پس از اينكه نتوانست در آمريكا هنر خود را عرضه كند و با صدها پاسخ «نه» مواجه شد، با ايمان و پشتكار تمام، به تمرين فنون هنرپيشگي پرداخت و به هنگكنگ رفت تا در تعدادی فیلم کمهزينه هنگکنگی به تهيهکنندگی «ريموند چو» نظير «اژدها وارد ميشود» بازي كرده و شاهكارهاي جاويدان خود را خلق كند.
نمايش اين فیلم شهرت و ثروت کلانی برای او به ارمغان آورد. او همان سال (۱۹۷۳) در فیلم بازگشت اژدها با کارگردانی خودش بازی کرد. اين آخرين فیلم کامل بروسلی بود. بازی مرگ آخرين فیلمی است که بروسلی در آن بازی کرده است، ولی اين فیلم به علت مرگ بروسلی نيمهکاره ماند و در سال (۱۹۷۸) با چند صحنه اضافی به نمايش در آمد.
مرگ بروسلی
حقيقت مرگ بروسلی هنوز در پرده ابهام است. قتل او توسط باجگيران هنگکنگی به علت باج ندادن، ضربه کشنده يک ورزشکار رزمی، زندگی در يک خانه نفرين شده و مرگ به خاطر طلسم خانه، از شايعاتی بودند که درباره مرگ او رايج بود. اما طبیب و پوليس علت مرگ او را نرسيدن اكسيژن به مغز بهعلت دوش گرفتن در زير آب داغ و پر از بخار گزارش كردند. جسد بروسلی بدون هيچ گونه نشانی از جراحت و يا ضربديدگی در آپارتمانش در هنگکنگ يافت شد.
تأثير بروسلی بر سينماي رزمي
با وجود زندگی کوتاه ، بروسلی نقش تاثيرگذاری در ژانر سينمای رزمی دهه (۱۹۷۰) داشت. اين تاثير سالها بعد نيز ادامه داشت به طوری که هنوز سايه او روی بسياری از فیلمهای حادثهای هاليوود مانند ماتريس، ببر خيزران، اژدهای پنهان و باشگاه مبارزه ديده میشود و بسياری از رسانهها در سالگرد مرگ او که در روز (۲۰) جولای (۱۹۷۳) اتفاق افتاد، بخشی از برنامههای خود را به اين شخصيت مشهور دنيای ورزش و سينما اختصاص ميدهند.
بروسلی همچنين يکی از عوامل اصلی پيدايش و گسترش سينمای ورزشی هنگکنگی و يا به طور کلی گونه سينمای هنرهای رزمی است. تاثير مستقيم او روی سينمای رزمی و نقش او در محبوبيت ستارههای اينگونه از فلمها مانند «جت لي»، «جکی چان» و يا «ژان کلود ون دام»، که از او کاملا پيروی میکنند، غيرقابل انکار است. بهگونهیی كه هنوز هم فیلمهاي وي طرفداران زيادي داشته و كتابهاي بسياري درباره وي نوشته شده است.
وي كه براي اولينبار اقدام به ساخت فیلمهاي رزمي نموده و هنر رزمي شرقي را به دنيا معرفي نمود، تحول عظيمي را در سينما ايجاد كرده و منشأ توجه و توليد فلمهاي رزمي ديگر شد. سالها پس از مرگ بروسلی، تهيهکنندگان و کارگردانان هنگکنگی، فلمهائی کاملا شبيه با فلمهای او میساختند و از بازيگرانی با ظاهر و فيزيک شبيه او و حتي با نام و تلفظ «بروسلی» فقط با تفاوت در املای اسامی، در اين فیلمها استفاده میکردند. ولی هيچ کدام از اين بازيگران ذرهای از شهرت و محبوبيت بروسلی را نمیتوانستند بهدست بياوردند، و فیلمها نيز با موفقيت چندانی مواجه نمیشدند. زيرا در تكنيكها، مبارزات و رفتار بروسلی، مردانگي، گذشت و عزتنفس بهوضوح قابل مشاهده بود و حتي ذرهیی غرور و تكبر در او ديده نميشد. در صحنههاي زيادي از مبارزات او ميبينيم كه وقتي سلاح از حريف بدكردار او ميافتد، بروسلی نيز سلاح خود را بر زمين انداخته و با دست خالي به مبارزه ادامه ميدهد. اين برخلاف سينماي خشن غربي است كه با سنگينترين و مخوفترين سلاحها، به جنگ بيدفاعترين افراد رفته و آنان را به سادگي و بيرحمانه كشتار ميكنند.
:: بازدید از این مطلب : 672
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5